Популярні запити: 
Каталог

Новини

Як облаштувати передпокій: корисні поради

Передпокій – це перше, що бачить власник або гості, входячи до квартири, тому важливо справити гарне перше враження. Ось кілька корисних порад, як облаштувати передпокій.

Як підібрати недорогі офісні меблі з ДСП

Коли справа доходить до облаштування офісу, одним із найважливіших моментів, на який слід звернути увагу, є меблі. Вибір правильних меблів може мати величезне значення з точки зору продуктивності, комфорту та загальної офісної атмосфери. Однак офісні меблі можуть коштувати досить дорого, тому багато хто зупиняє свій вибір на недорогих варіантах з ДСП.

Вибір меблів для спальні: який обрати матеріал

Вбудована шафа чи шафа-купе? Вибираємо меблі для спальніВибір між вбудованою шафою та з окремим меблевим гарнітуром багато в чому залежить від особистих уподобань та планування кімнати.Можна обговорити це питання з професіоналами нашої компанії, які порекомендують найкращі варіанти для Вашого простору.

Меблі для кухні-вітальні: принципи вибору

Вибір меблів для кухні-вітальні може виявитися непростим завданням. Ключем до вибору правильних меблів є аналіз доступного простору та функціональності приміщення.

Дизайн інтер'єру-2023: 9 головних трендів

Серед головних трендів у дизайні інтер'єру на 2023 рік – мінімалістичний інтер'єр, провідні дизайнери сходяться на думці, що будуть актуальні такі прийоми як природність, мінімалізм, функціональність та турбота про екологію.

Як вибрати зручне крісло для вітальні?

Вітальня по праву вважається особливою кімнатою у квартирі, адже саме від зручності її планування залежить комфорт усіх членів сім'ї після важкого робочого дня. У цьому приміщенні можна зібратись для перегляду фільму, обговорення того, як пройшов день у всієї родини.

Ермес: Як заощадити простір у будинку

Існує кілька варіантів розширити або заощадити вільне місце в квартирі: один із способів передбачає розширення простору шляхом зміни дизайну інтер'єру приміщення. Висота стель - важливий фактор розширення функціонального простору.

Меблі з ДСП – переваги та застосування в інтер'єрі

Меблі з ДСП нашого виготовлення заслужили визнання в різних колах замовників: незадоволених роботою наших майстрів немає - ми відповідаємо за якість не просто кожного виробу, але і кожного його елемента, і впевнені, що все, що ми виробляємо, прослужить своїм власникам вірою і правдою довгі роки.

Стильні меблі в 2022 році

Створення комфортного та функціонального простору багато в чому залежить від правильного вибору меблів. Пропонуємо розглянути, які меблі, якої конструкції та дизайну, буде на піку популярності цього року.

Показано з 1 по 10 із 66 (всього 7 сторінок)